logo Teatrul National Marin Sorescu
Harta Teatrul National Marin Sorescu

Marin Sorescu National Theatre

#teatruncasACASAteatru

 

 

În perioada următoare stăm în continuare pe cât de mult posibil acasă și continuăm joaca online.

Între 19 și 31 mai 2020 ne întâlnim pe pagina oficială a Teatrului Național „Marin Sorescu”- facebook.com/tncms.oficial/ cu artiștii Naționalului craiovean, în următoarele reprezentări:

Pe 19 mai ”Cântă cu…” actrița Monica Ardeleanu pasajele de muzică din spectacolul „Nunta Însângerată”, regia Andrei Măjeri, iar pe 26 mai vă încurajăm să iscați un concert în casele voastre alături de actrița Iulia Colan, pe teme muzicale din „Dacă am gândi cu voce tare”, în regia lui  Radu Afrim.

TNC Theatre Library continuă cu 3 seri consecutive dedicate regizorului Vlad Mugur. Pe 20, 21 și 22 mai vor fi transmise live spectacolele „Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni(Stagiunea 1998-1999), „Aşa e… (dacă vi se pare)(Stagiunea 1999-2000)” de Luigi Pirandello și „Carnavalul bârfelor” după Carlo Goldoni(Stagiunea 2000-2001).

POLIEZIA programată pe 22 și 28 mai va fi video și audio-imaginată de scenografa teatrului, Lia Dogaru și recitată de actorii Ștefan Cepoi, Constantin Cicort, Anca Dinu, Alina Mangra, Cerasela Iosifescu, Sorin Leoveanu, Ramona Drăgulescu, Nicolae Poghirc.

INTERVIURILE SpectActor îi aduc în atenție pe regizorul de origine britanică Tim Caroll și pe actrița Tamara Popescu, iar ÎNTÂLNIRILE SpectActor continuă cu actorul Florin Zamfirescu.

Programul online al acestei luni se va încheia cu spectacolul-eveniment RINOCERII” de Eugène Ionesco(Stagiunea 2013-2014), în regia reputatului creator de teatru Robert Wilson, spectacolul urmând să fie difuzat pe data de 31 mai, începând cu ora 19:00.