logo Teatrul National Marin Sorescu
Harta Teatrul National Marin Sorescu

Work in Progress

„I.D Sîrbu” Hall

19

October

The Choreography Camelia Neagoe

Performere Eva Danciu, Mariana Gavriciuc

Dramaturgie Adrian Ionescu

Muzică: Alexandru Suciu

Lighting Design: Vlad Lăzărescu

Voice Acting: George Ciucă, Adrian Ionescu

Comunicare: Maria Comandașu

Design grafic: Teofan Gavriliu

Foto: Sabina Costinel

Parteneri:

Teatrul Național ”Marin Sorescu” - Craiova, Teatrul ”Andrei Mureșanu” - Sfântu Gheorghe, Centrul Cultural ”Reduta”- Brașov, LINOTIP - Centru Independent Coregrafic, Unfold Motion, REACTOR de creație și experiment - Cluj, Dance Cinema Organisation - Sydney.

Parteneri media:

RFI, ENTR, Bookhub, Zile și Nopți, IQads.

Spectacolul Work in Progress, coregrafiat de Camelia Neagoe, surprinde fragmente din parcursul Elei și Inei, două femei a căror viață este structurată în jurul unui punct central – jobul lor. Ela este angajată a Companiei și așteaptă promovarea promisă, iar Ina este în training pentru a-i lua locul. Într-un univers fictiv, nu foarte diferit de realitatea noastră de zi cu zi, urmărim cum lipsa de motivație, scop și utilitate, resimțite de cele două, le influențează viața interioară și le pun în situația de a găsi modalități de a rezista presiunii constante.

Sensibil, glumeț, ironic, serios, spectacolul este un dialog în mișcare, despre cât de important este ca munca noastră să conteze pentru noi, despre eșec, furie, recompense, limite și căutarea echilibrului. Cât și cum lucrăm? Ce obținem și ce am avea nevoie, de fapt? Care sunt modurile în care munca pătrunde și acaparează spațiul personal? Care sunt efectele pe care le resimțim? Work in Progress înglobează răspunsurile întâlnite în cadrul etapei de documentare a proiectului, punctează problemele care apar cu cea mai mare frecvență și comentează cu umor absurditatea manierelor de rezolvare care ne sunt propuse printr-o varietate de medii exterioare.

Spectacolul este precedat de o proiecție de filme de dans, care va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 20.00, la Old Court Biergarten. Selecția este curatoriată de Dance Cinema Organisation Sydney (Melissa Ramos) și prezintă viziunea mai multor artiști internaționali (Francesca Gozdek/IT, Kristýna Bartošová/CZ, Aliki Chiotaki/GR, Running Man/AU) asupra modului în care munca ne modelează viața.

Accesul este ambele evenimente este liber. Pentru a participa la spectacolul de dans Work in Progress este necesara rezervarea locurilor la Agenția Teatrului Național ”Marin Sorescu” (0251.413.677).

Evenimentul „Work in Progress” face parte din proiectul cultural “8 ore pe zi”, produs de Asociația Delazero și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Calendar

This show is currently not available.