logo Teatrul National Marin Sorescu
Harta Teatrul National Marin Sorescu

LA DESNUDEZ

Sala Amza Pellea

16

august

Regia, coregrafie și scenografie: Daniel Abreu

Interpretare: Dácil González y Daniel Abreu

Muzician (live): Hugo Portas

Muzica: Tarquinio Merula, Claudio Monteverdi, Gabriel Fauré y Henry Purcell

Light design: Irene Cantero

Creație sculpturală: David Benito

Costume: Angeles Marín

Coordonator tehnic: David Benito

Asistent de producție: Teresa Rivera

Manager: Elena Santonja · Esmanagement

Coproducători: Teatros del Canal y Festival Danzatac.

Colaboratori: Auditorio de Tenerife, Centro de Danza, Canal y Teatro Victoria de Tenerife

Foto: marcosGpunto

Grafică afiș: Bianca Milea

**spectacol recomandat publicului cu vârsta peste 16 ani

Descriere

Spectacolul de dans La Desnudez este o propunere poetică despre iubirea de sine. Două personaje indică spre o idee de polaritate și spre călătoria de la moarte la iubire. Muzica însoțește muzicianul cu sunetul profund al vântului prin țevi metalice. La Desnudez răspunde acelui loc al intimității unde răspunsurile nu mai pot fi găsite. Frumusețea La Desnudez constă în ce este atunci și acolo. Uneori poate fi sublimitatea unei mâini care mângâie și transferă căldură și sudoare, poate în căutarea unei iubiri interzise. Dragostea este construită și distrusă, la fel ca în actul de a respira. Dansul este despre ceea ce se întâmplă în fiecare univers; încearcă să devoreze cât de mult posibil pentru a regurgita ceva nou. Și este despre doi oameni care cedează nevoii de a strânge legăturile dintre ei, în timp ce doresc de fapt să le păstreze suficient de slabe pentru a le putea reconfigura rapid.

La Desnudez este un act de sfârșit, de expirație, despre a scoate totul pentru a începe ceva nou. În același timp, această lucrare este despre a construi ceva cu iluzia că este definitiv. Spectacolul poate fi înțeles de la sfârșit spre început, unde apare călătoria și senzația atașamentului sentimental. Lucrarea trece de la negru la alb, de la spațiu restrâns într-un spațiu deschis.

Spectacolul La Desnudez este prezentat în cadrul proiectului cultural Festivalul de Dans Contemporan Connect, ediția a II-a, organizat de Asociația Delazero în parteneriat cu Teatrul Național ”Marin Sorescu”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Calendar

Momentan acest spectacol nu este disponibil.