logo Teatrul National Marin Sorescu
Harta Teatrul National Marin Sorescu

MY INVISIBLE, NOISY INSIDE

Sala „I.D Sîrbu”

16

august

Coregrafia: Beatrice Tudor // România

Distribuție: Beatrice Tudor și Teodor Cauș

Coregrafie și text: Beatrice Tudor

Sound Design: George Allen

Compoziție muzicală: Andrei Chifu

Foto: Diana Biled

Descriere

My invisible noisy inside, performance de dans contemporan, este o declarație a dualității umane, o analiză personală a tot ceea ce este vizibil și invizibil, zgomotos sau liniștit, prizonier sau liber în fiecare dintre noi.

”Uneori, simt nevoia să mă ascund, să dispar ușor, temporar și să observ ce se întâmplă în lipsa mea. Uneori, aș vrea să te privesc din interior, să văd cum ți se plimbă gândurile pe chip atunci când nu știi că ești privit. Uneori, aș vrea să fiu o vată de zahăr. Lipicioasă, pufoasă roz și mult prea dulce. Uneori îmi imaginez că sunt o cărămidă în cel mai vechi zid.” (Beatrice Tudor)

În My invisible noisy inside artiștii revarsă în spațiu câteva dintre personajele pe care le conținem, pe care le ascundem în viața de zi cu zi sau pe care le dezvăluim, uneori, unor oameni speciali sau răbdători. Între timp, rămânem (in)vizibili.

Spectacolul My invisible noisy inside este prezentat în cadrul proiectului cultural Festivalul de Dans Contemporan Connect, ediția a II-a, organizat de Asociația Delazero în parteneriat cu Teatrul Național ”Marin Sorescu”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Calendar

Momentan acest spectacol nu este disponibil.