Caută
Close this search box.

Anunț program cu publicul

Dragi spectatori,

În perioada 27-30 Aprilie 2020, activitatea cu publicul din cadrul Agenției de bilete se desfășoară zilnic în intervalul orar 11.00-13.00.

➡️      În vederea  recuperării contravalorii biletelor tipărite achiziționate la spectacolele anulate ulterior, vă rugăm să vă prezentați la sediul agenției sau să contactați personalul de specialitate la nr. de telefon : 0251 413 677.

➡️      Pentru biletele cumparate online, la producțiile Teatrului Național, vă rugăm să transmiteți o solicitare la adresa de e-mail aprovizionare@tncms.ro.

➡️      În ceea ce privește spectacolele găzduite de Teatrul Național, pentru biletele achiziționate online vă rugăm să vă adresați platformelor de bilete în cauză.

Sperăm să ne putem întâlni din nou în sălile de spectacol cât de curând posibil!

Până atunci vă așteptăm, zilnic, pe pagina de facebook a teatrului  https://www.facebook.com/tncms.oficial/pentru a urmări proiectele și evenimentele pregătite pentru dvs. și până în data de 3 Mai 2020 pentru vizionarea Ediției de acasă a Festivalui Internațional Shakespeare https://www.facebook.com/shakespearefestivalcraiova/ .

Alte articole