Caută
Close this search box.

Naveta Culturală

Prin acest demers venim în întâmpinarea iubitorilor de teatru din afara Craiovei care apreciază și doresc să vadă spectacolele noastre.

Înițial, proiectul s-a orientat spre spectatorii din București, cunoscători ai istoriei și reputației Naționalului craiovean, ai spectacolelor, actorilor săi precum și ai regizorilor invitați.

 

Primul modul propus a cuprins  următoarele 4 călătorii/experiențe:

  • 7 martie 2020 – RADIO de Eric Bogosian / regia Bobi Pricop
  • 28 martie 2020 – CASA CU SURICATE de David Drábek / regia Radu Afrim
  • 4 aprilie 2020 – OPERAȚIUNEA MARTE de Alexa Băcanu / regia Dragos Alexandru Mușoiu
  • 11 aprilie 2020 – PREMIERĂ – VĂRUL SHAKESPEARE de Marin Sorescu / regia Radu Boroianu

Prima navetă, din data de 7 martie 2020, pentru spectacolul RADIO a atras un număr mare de spectatori, marcând, astfel, debutul unui nou proiect de succes al teatrului nostru.

Din păcate, pandemia de COVID a întrerupt acest proiect în cursul lunii martie 2020 și a reconfigurat întregul program de reprezentații la scenă, acesta funcționând în concordanță cu prevederile legale aplicabile activității instituțiilor de spectacol.

 

În 2021, NAVETA CULTURALĂ s-a reluat cu următorul program:

  • 31 august 2021 – INIMĂ ȘI ALTE PREPARATE DIN CARNE de Dan Coman în regia lui Radu Afrim și scenografia Irinei Moscu
  • 13 noiembrie 2021 – câine cu om. câine fără om pe texte de Lia Bugnar, Dan Coman, Simona Goșu, Maria Manolescu, Oana Pellea, Radu Tudoran și Radu Afrim / regia Radu Afrim
  • 5 martie 2022 – câine cu om. câine fără om pe texte de Lia Bugnar, Dan Coman, Simona Goșu, Maria Manolescu, Oana Pellea, Radu Tudoran și Radu Afrim / regia Radu Afrim
  • 26 martie 2022 – FEMEIA MARII de Henrik Ibsen /regia Andriy Zholdak

 

Debutul stagiunii 2022-2023 aduce, pe scena Teatrului Național “Marin Sorescu”, premiera spectacolului AVARUL de Moliere în regia lui Felix Alexa.

Cu această ocazie am lansat invitația, către iubitorii de teatru din principalele orașe ale Olteniei, de a participa la Naveta culturală regională.

Rezultatele bune nu s-au lăsat mult așteptate și astfel am bifat următoarea navetă culturaă cu participanți din orașele Drobeta Turnu Severin și Balș

  • 15 octombrie 2022 – AVARUL de Moliere / regia Felix Alexa.
  • 9 Decembrie 2022 – RADIO de Eric Bogosian/regia Bobi Pricop

 

Pentru NAVETA CULTURALĂ și ai săi spectatori/călători, spectacolul începe o dată cu urcarea în autocar/microbuz și se va fi terminat seara târziu, la întoarcerea în orașele de îmbarcare.

Pentru București, plecarea se face la PRÂNZ din parcarea TNB (din fața Sălii Studio), ora 12.30. Întoarcerea are loc după spectacol, în același loc.

Există un număr limitat de bilete pentru fiecare SPECTACOL/CĂLĂTORIE, iar biletele sunt disponibile online pe platforma noastră: https://ebilet.tncms.ro/ebilet în cazul spectacolelor pentru care se anunță organizarea navetei culturale.

 

Comunicarea navetelor culturale se realizează pe paginile de web și de Facebook ale teatrului precum și la agenția de bilete din strada Alexandru Ioan Cuza nr.11, Craiova

Informații: 0251 413677

Persoana de contact pentru Naveta culturală din orașele regiunii Oltenia: Jeni Topală, impresar artistic, tel : 0773773990Vă așteptăm să ne fiți alături în acest DEMERS / SPECTACOL / CĂLĂTORIE!

#ĂștiaFacPeDracuÎnPatruCaSăNeAducăLaTeatru