Caută
Close this search box.

CAMPANIA NAȚIONALĂ „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI”

Iniţiată în 2002, Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor.

După 3 ani de pauză, cauzată de pandemia de SARS-COV2 și de realitatea războiului cu Ucraina, UNITER reia acest eveniment destinat susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate.

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”ediția a 19-a, primul program al UNITER din anul 2023, organizat ÎMPREUNĂ cu teatrele din București și din țară se desfășoară în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023.

În cadrul programului, Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova prezintă, vineri,17 Martie 2023, la Sala Amza Pellea, de la ora 19:00, spectacolul AVARUL de Molière.

Regia spectacolului este semnată de Felix Alexa, scenografia îi aparține Andradei Chiriac iar în distribuție îi regăsim pe Claudiu Bleonț, Cerasela Iosifescu, Alex Calangiu, Costinela Ungureanu, Nicolae Poghirc, Cătălin-Mihai Miculeasa, Iulia Colan, Cătălin Vieru, Angel Rababoc, Nicolae Vicol,Gabriela Baciu, Ovidiu Cârstea.

Detalii spectacol: https://tncms.ro/spectacole/avarul/.

Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei) și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului. Campania Națională „Artiștii pentru artiști”

Mai multe detalii despre programul spectacolelor și modalitatea de achiziționare a biletelor găsiți pe site-ul www.uniter.ro și pe site-urile teatrelor producătoare.

DACĂ VREI SĂ AJUȚI!

 

Modalitățile de participare a donatorilor financiari la Campania de strângere de fonduri

„Artiştii pentru artişti” sunt:

  • Sponsorizări dedicate Campaniei
  • Donaţii în contul Campaniei
  • formularul de 2 % din venitul global
  • cumpărarea de bilete (donaţii medii sau mici) pentru vizionarea spectacolelor de caritate organizate în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023

Fondul de Solidaritate Teatrală:

cod IBAN RO40RZBR0000060007801286

deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei

 „Uniunea Teatrală din România, atât prin statului ei, dar și prin programele pe care le derulează își dorește ca în noul an 2023 să reușească să polarizeze și mai tare atenția și încrederea membrilor săi, dar și a viitorilor membri.

UNITER va fi, ca și până acum, un pol al stabilității și al echilibrului în comunitatea noastră.

Să nu uităm că TEATRUL, în orice formă a lui, și VALOAREA muncii noastre sunt acele elemente care ne unesc și ne țin „ÎMPREUNĂ” și care vor rămâne valabile indiferent de vremuri sau generații.

Tot ce ne dorim pentru noul an poate trece dincolo de cuvinte dacă fiecare dintre noi își modifică poziția de așteptare în una pozitiv constructivă, fiecare dintre noi poate să contribuie câte puțin, dar esențial, la îmbunătățirea programelor noastre.

Avem de făcut schimbări, dar ele trebuie făcute organic începând cu fiecare dintre noi și suntem convinși că acest lucru va avea consecințe pozitive la nivel de comunitate.

Toleranța, respectul și transparența sunt valori pe care UNITER dorește să le promoveze în 2023.

Haideți împreună cu UNITER!”

(Dragoș Buhagiar, președinte UNITER)

*

Organizatori:

UNITER

Centrul Român ITI

Împreună cu teatrele din București și din țară

Sponsor:

KTN-Technology

Partener tehnologic:

Madd Electronics Group

Parteneri de tradiție:

Societatea Română de Televiziune

Societatea Română de Radiodifuziune

Alte articole