Caută
Close this search box.

Bărbații mint mai mult, femeile mai bine

Sala Ion D. Sîrbu

Distribuția

Actori colaboratori

Text: Mihai Ispirescu

Regia și ilustrația muzicală: Mircea Cornișteanu

Scenografia:  Puiu Antemir

Apariții video: Adrian Andone, Monica Ardeleanu

Voci: Cristian Petec

Sufleor: Anca Maria Ilinca

Durata spectacolului: 1h 17 min

Sinopsis

O poveste de viață în care ne putem recunoaște propriile trăiri. O existență plină de bucurii și neîmpliniri, de experiențe dorite mai mult sau mai puțin, de momente de fericire sau deznădejde din care eroina trage concluzia pe care o exprimă titlul piesei lui Mihai Ispirescu și o pune în aplicare. Nu știu dacă așa e bine sau rău, dar foarte adesea, așa este!” Mircea Cornișteanu

 

„Sunt momente din existența unei femei în care ea își caută cu disperare fericirea. Poate de negăsit și datorită soartei, de ce nu, dar cu siguranță în cea mai mare măsură, datorită caracterului ei instabil care o atrage continuu în relații condiționate material, străine dragostei. Pentru că, spre a se împlini, o dragoste nu-i suficient s-o vrei, să ți-o dorești, s-o cauți, eventual chiar să crezi că ai găsit-o, dar să n-o poți păstra, fiindcă de fapt, ea nu e o iubire, e un simplu interes, o ipocrizie. Guru, guru, cip, cirip!
Ca și în cazul de față, fără sinceritatea sentimentelor, orice legătură, cu sau fără pirostrii, devine calpă, searbădă ori tensionată, cum au fost și sunt atâtea dintotdeauna, în care „bărbații mint mai mult, femeile mai bine”.
Întâmplări, jocuri, lumini și umbre, ale acestui adevăr, am fost convins că le poate desluși, le poate reda, cu farmecul și măiestria-i cunoscute, Cerasela Iosifescu, sub bagheta ilustrului regizor, Mircea Cornișteanu.
Ca autor, nu pot decât să le mulțumesc și eu onorat, așa cum sunt sigur, o veți face și dumneavoastră, ca spectatori. Vivat!”
Mihai Ispirescu

Trailer

Galerie foto

Calendar

Momentan acest spectacol nu se joacă.