Search
Close this search box.

Information on access to performances

Ca urmare a creșterii ratei  de incidență a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 – peste 3 cazuri la mia de locuitori -, în conformitate cu reglementările prevăzute prin art. 8 și 8¹ al H.G. 932/2021 cu modificările și completările ulterioare, anunțăm spectatorii care și-au achiziționat bilete la spectacolele Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova că participarea atât la  spectacolele proprii ale teatrului cât și la cele găzduite de acesta este condiționată de respectarea următoarelor cerințe:

➢certificat de  vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

➢ rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;

➢ rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

➢ perioadă cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Persoanele care nu pot face dovada respectării unei dintre aceste cerințe și au achiziționat bilete la spectacolele Teatrului Național pot returna biletele la Agenția de bilete, pentru a recupera contravaloarea acestora sau le pot păstra pentru spectacolele următoare când rata de incidență va scădea sub 3 la mia de locuitori.

Totodată, precizăm că, în baza aceleiași Hotărâri a Guvernului României, numărul de locuri în sălile de spectacol este limitat la 50% din capacitate.

Menționăm că evenimentele culturale ce se desfășoară la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova se organizează în condiţii de siguranţă, sălile de spectacole precum și toate spațiile adiacente se igienizează după fiecare spectacol/eveniment.

În aceste condiții, cu speranța că indicele de infestare cu SARS-CoV-2 – va scădea cât mai curând sub 3 la mia de locuitori, Teatrul Național din Craiova continuă să joace în sălile de spectacol, asigurând publicului condițiile de maximă siguranță și confort.

Other articles