Caută
Close this search box.

Stagiunea Estivală în Grădina TNC

Teatrul Național ”Marin Sorescu”

deschide Stagiunea Estivală în Grădina TNC

 

Teatrul Național ”Marin Sorescu” anunță deschiderea Stagiunii Estivale pe data de 18 august cu cea mai recentă premieră a anului, comedia  „Face to face” de Peter Quilter, regia Adrian Andone. Stagiunea se va desfășura în perioada 18 august – 12 septembrie 2021, interval în care sunt programate 14 reprezentații în aer liber, în Grădina TNC și 2 reprezentații ale spectacolului „Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman, regia Radu Afrim, în sala „Amza Pellea”.

 

„Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman, regia, video și univers sonor Radu Afrim, scenografia Irina Moscu, spectacol recompensat anul acesta de către UNITER cu Premiul pentru cel mai bun spectacol se va juca în zilele de 21 și 22 august 2021, la Sala „Amza Pellea”, începând cu ora 19.00

 

Spectacolele în aer liber vor avea loc începând cu ora 21:00, în inima orașului, în Grădina situată între Teatrul Național „Marin Sorescu” și Universitatea din Craiova după următorul program:

 

18-19  augustFace to Face, regia Adrian Andone

24 augustTOC TOC, regia Alexandru Boureanu

25 augustPlayground, regia Raul Coldea

02-03 septembrie  – Unde mi-e sufletul?, regia Norbert Boda

04-05 septembrie  – Obsesii, regia Yiannis Paraskevopoulos

07-08 septembrieUltimul dans al libelulei, regia Florin Caracala

09-10 septembrieFace to Face, regia Adrian Andone

11-12 septembrieGândeste-te la Africa, regia Alexandru Boureanu

 

Spectatorii care dețin bilete la spectacolele anulate în stagiunea trecută sunt așteptați la Agenția teatrală pentru a le schimba cu bilete la spectacolele programate. Detalii aici: https://tncms.ro/

Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau online, pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet. Prețul biletelor este 45 lei la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online. Elevii, studenții și seniorii beneficiază de reducere.

Contact Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677
Program: Luni-Viner 11:00-17:00

 

TEATRUL NAȚIONAL „MARIN SORESCU” CRAIOVA

https://tncms.ro/nou

https://www.facebook.com/tncms.oficial

https://www.instagram.com/teatrul_national_craiova

Alte articole